nieuws

Nieuwbouw Stedelijk geen struikelblok meer

bouwbreed

Volker Wessels heeft overeenstemming bereikt met de belangrijkste onderaannemers op de nieuwbouw van het Stedelijke Museum.

De werkzaamheden kunnen daardoor deze week nog worden hervat. Het bouwconcern tekende vorige week vrijdag al een overeenkomst met de opdrachtgever van het werk, de gemeente Amsterdam. Volker Wessels bouwt het Stedelijk Museum voor 12 miljoen euro af. Dat is 4,5 miljoen meer dan dat het vorige maand failliet verklaarde bouwbedrijf Midreth zou ontvangen voor het resterende werk.

De onderaannemers leken een groot struikelblok te vormen voor de doorstart van het hoofdstedelijke bouwproject, maar zijn na stevige onderhandelingen met zowel Volker Wessels als de gemeente akkoord gegaan met een financiële regeling.

Lees hier het hele artikel over de regeling die Volker Wessels met de onderaannemers van het Stedelijk sloot!

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels