nieuws

Maat vol bij Enexis na gaslekkages Leeuwarden

bouwbreed Premium

Als het aan netbeheerder Enexis ligt, wordt de vergunning van Reggefiber voor de graafwerkzaamheden in Leeuwarden ter discussie gesteld. Afgelopen dagen ontstonden opnieuw gaslekkages. In één geval werd de lekkage niet gemeld en bedekt met grond. Bij de aanleg van het Leeuwarder glasvezelnetwerk zijn de afgelopen tijd al meerdere gaslekkages ontstaan als gevolg van graafwerkzaamheden. […]

Als het aan netbeheerder Enexis ligt, wordt de vergunning van Reggefiber voor de graafwerkzaamheden in Leeuwarden ter discussie gesteld. Afgelopen dagen ontstonden opnieuw gaslekkages. In één geval werd de lekkage niet gemeld en bedekt met grond.

Bij de aanleg van het Leeuwarder glasvezelnetwerk zijn de afgelopen tijd al meerdere gaslekkages ontstaan als gevolg van graafwerkzaamheden. Volgens Jan Bakker van Enexis ontstonden levensgevaarlijke situaties omdat niet volgens de procedures werd gehandeld. “We kunnen dit niet accepteren.”

Reageer op dit artikel