nieuws

Knauf levert verspuitbaar voorstrijkmiddel

bouwbreed

Knauf introduceert het verspuitbaar voorstrijkmiddel Spraykontakt voor. De fabrikant biedt ook een speciaal voor dit materiaal ontwikkelde spraypomp aan. Het voorstrijkmiddel kan ook handmatig worden aangebracht. Knauf meldt met nadruk dat Spraykontakt niet terugslaat. Concurrerende producten kunnen door de muur worden teruggekaatst. Dat komt volgens Knauf doordat in die producten een grovere vulstof wordt gebruikt. […]

Knauf introduceert het verspuitbaar voorstrijkmiddel Spraykontakt voor. De fabrikant biedt ook een speciaal voor dit materiaal ontwikkelde spraypomp aan. Het voorstrijkmiddel kan ook handmatig worden aangebracht. Knauf meldt met nadruk dat Spraykontakt niet terugslaat. Concurrerende producten kunnen door de muur worden teruggekaatst. Dat komt volgens Knauf doordat in die producten een grovere vulstof wordt gebruikt. Doordat de fabrikant een fijnere vulstof toepast, raakt de pomp ook minder snel verstopt. Een emmer Spraykontakt is in de visie van de producent goed voor 75 vierkante meter. Het middel is in ruim twee uur droog.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels