nieuws

Kennisbundeling over betonkernactivering

bouwbreed Premium

De kennisinstituten ISSO en CUR Bouw&Infra, het platform Duurzaam Gebouwd en de brancheorganisaties in het BetonPlatform gaan gezamenlijk de kennis over betonkernactivering ontsluiten. Succesvolle toepassing van thermisch actief bouwen vergt concepten op gebouwniveau, met een integrale benadering van architectuur, constructie, installatie en uitvoering. Voor een probleemloze aanpak is er behoefte aan nieuwe kennis op voornoemde […]

De kennisinstituten ISSO en CUR Bouw&Infra, het platform Duurzaam Gebouwd en de brancheorganisaties in het BetonPlatform gaan gezamenlijk de kennis over betonkernactivering ontsluiten. Succesvolle toepassing van thermisch actief bouwen vergt concepten op gebouwniveau, met een integrale benadering van architectuur, constructie, installatie en uitvoering. Voor een probleemloze aanpak is er behoefte aan nieuwe kennis op voornoemde terreinen. Een congres op 22 juni vormt de kick-off. De bijeenkomst wil een nieuwe werkwijze stimuleren en moet in die kennisbehoefte voorzien. De verschillende partijen zullen hier onder andere nieuwe kennisdocumenten en aanbevelingen presenteren. In workshops wordt ingezoomd op de interesses van de diverse doelgroepen.

Reageer op dit artikel