nieuws

Investeringen bedrijven nemen met 6 procent toe

bouwbreed

Het bedrijfsleven heeft in januari 6 procent meer geïnvesteerd in vaste activa dan in de startmaand van 2010. In december mat het Centraal Bureau voor de Statistiek nog een krimp van bijna 2 procent. De omslag kwam tot stand doordat de ondernemers voor het eerst in twee jaar meer investeerden in bouwprojecten. De verbetering is […]

Het bedrijfsleven heeft in januari 6 procent meer geïnvesteerd in vaste activa dan in de startmaand van 2010. In december mat het Centraal Bureau voor de Statistiek nog een krimp van bijna 2 procent.

De omslag kwam tot stand doordat de ondernemers voor het eerst in twee jaar meer investeerden in bouwprojecten. De verbetering is vooral optisch omdat januari 2009 zwaar winterweer kende en het weer begin dit jaar in verhouding mildwas.

Reageer op dit artikel