nieuws

IHC Fundex Equipment neemt Vermeer-lijn over

bouwbreed

IHC Fundex Equipment neemt de volledige productlijn van Vermeer MT uit Hoofddorp over. De Goese dochter van IHC Merwede vergroot zo haar leveringsprogramma op het gebied van compacte funderingsmachines. Dit moet een omzetgroei van circa 20 procent mogelijk maken. Via de internationale klantenkring van IHC Fundex Equipment moeten de voormalige Vermeer-producten ook in het buitenland […]

IHC Fundex Equipment neemt de volledige productlijn van Vermeer MT uit Hoofddorp over. De Goese dochter van IHC Merwede vergroot zo haar leveringsprogramma op het gebied van compacte funderingsmachines. Dit moet een omzetgroei van circa 20 procent mogelijk maken. Via de internationale klantenkring van IHC Fundex Equipment moeten de voormalige Vermeer-producten ook in het buitenland hun weg vinden. De Vermeer-lijn dient vooral voor projecten met beperkte hoogte of anderszins moeilijke toegankelijkheid. De overname betreft zowel het intellectueel eigendom van Vermeer MT als de productie. Deze verhuist van Hoofddorp naar de IHC-vestiging in Goes.

Reageer op dit artikel