nieuws

Grontmij buigt zich over Duitse zoutkoepels

bouwbreed

Grontmij begeleidt IVG Caverns bij de aanleg van ondergrondse zoutkoepels in het noorden van Duitsland. De opslagruimtes hebben een volume van 600.000 kuub en kunnen een hoeveelheid gas bevatten die voldoende is om 4000 huishoudens een jaar lang van aardgas te voorzien. Grontmij verricht voor zijn opdrachtgever een milieueffectrapportage en zal een plan voor het […]

Grontmij begeleidt IVG Caverns bij de aanleg van ondergrondse zoutkoepels in het noorden van Duitsland. De opslagruimtes hebben een volume van 600.000 kuub en kunnen een hoeveelheid gas bevatten die voldoende is om 4000 huishoudens een jaar lang van aardgas te voorzien. Grontmij verricht voor zijn opdrachtgever een milieueffectrapportage en zal een plan voor het landschapsonderhoud opstellen. Ook neemt het ingenieursbureau het procesmanagement ter hand.

Reageer op dit artikel