nieuws

Gebiedsontwikkeling Lelystad van start

bouwbreed Premium

De Ontwikkeling Maatschappij Airport Lelystad Almere (Omala) werkt sinds deze maand samen met de Stec Groep aan de gebiedsontwikkeling Airport Garden City. Het gaat om een gebied van 660 hectare tussen de luchthaven en de A6. Samen gaan zij nieuwe vastgoed- en beheersconcepten uitwerken. Daarmee willen zij ondernemers, ontwikkelaars en beleggers verleiden tot investeringen in […]

De Ontwikkeling Maatschappij Airport Lelystad Almere (Omala) werkt sinds deze maand samen met de Stec Groep aan de gebiedsontwikkeling Airport Garden City. Het gaat om een gebied van 660 hectare tussen de luchthaven en de A6.

Samen gaan zij nieuwe vastgoed- en beheersconcepten uitwerken. Daarmee willen zij ondernemers, ontwikkelaars en beleggers verleiden tot investeringen in het gebied. Omala wil graag innoveren op het gebied van ruimtelijke ontwikkeling.

Reageer op dit artikel