nieuws

‘Faillissement Heddes onnodig’

bouwbreed Premium

‘Faillissement Heddes onnodig’

Het faillissement van Heddes Bouw vorige maand, was te voorkomen geweest. Dat zegt de nieuwe directeur Niels Doodeman.

Tot twee keer toe lag er de afgelopen jaren een oplossing klaar om Heddes te redden van de ondergang. Zo wilde een van de grootste bouwers van Nederland vorig jaar Heddes inlijven. En in oktober 2010 was een groep investeerders bereid het Hoornse bouwbedrijf te redden.

Beide keren werd echter door de toenmalige directie, met Kees van Iwaarden aan het stuur, besloten vast te houden aan het eigen reddingsscenario. De nieuwe directeur van Heddes Bouw en Ontwikkeling, dat begin deze maand afgeslankt onder de vleugels van Ballast Nedam doorstartte, verwacht binnenkort alle projecten weer op te kunnen pakken. Dit jaar verwacht het bedrijf een omzet van 90 miljoen euro.

Lees hier het interview met Niels Doodeman, de nieuwe diercteur van Heddes Bouw!

Reageer op dit artikel