nieuws

Den Haag zet zich in voor kleinschalige bedrijven

bouwbreed

Wethouder Henk Kool (Economie) gaat zich inzetten voor de huisvesting van meer kleinschalige bedrijven in de stad. Volgens de wethouder is er veel behoefte onder bijvoorbeeld aannemers, loodgieters, drukkerijen en reparatiebedrijven om zich te vestigen in woonwijken. Onderzoek in opdracht van de gemeente heeft aangetoond dat er in Den Haag relatief weinig kleinschalige bedrijfsruimte is. […]

Wethouder Henk Kool (Economie) gaat zich inzetten voor de huisvesting van meer kleinschalige bedrijven in de stad. Volgens de wethouder is er veel behoefte onder bijvoorbeeld aannemers, loodgieters, drukkerijen en reparatiebedrijven om zich te vestigen in woonwijken.

Onderzoek in opdracht van de gemeente heeft aangetoond dat er in Den Haag relatief weinig kleinschalige bedrijfsruimte is. Daarom wil het college dat er in woonwijken meer ruimte komt en blijft voor ambachtelijke bedrijvigheid. Zo wordt bij nieuwbouwprojecten meer rekening gehouden met de vestiging van bedrijfsruimten.

Reageer op dit artikel