nieuws

Defensie onderzoekt scheuren in woning

bouwbreed Premium

Het ministerie van Defensie laat onderzoeken of de scheuren in een woning in Gilze-Rijen veroorzaakt zijn door onder meer zware Chinook helikopters van de luchtmachtbasis. Eigenaren van andere woningen laten zelf onderzoek doen. Sinds de komst van de helikopters eind 2008 zijn de klachten over geluidsoverlast toegenomen van 413 in 2008 naar 1841 in 2010. […]

Het ministerie van Defensie laat onderzoeken of de scheuren in een woning in Gilze-Rijen veroorzaakt zijn door onder meer zware Chinook helikopters van de luchtmachtbasis. Eigenaren van andere woningen laten zelf onderzoek doen. Sinds de komst van de helikopters eind 2008 zijn de klachten over geluidsoverlast toegenomen van 413 in 2008 naar 1841 in 2010. Bewoners melden dat de woningen regelmatig staan te trillen. In de woning die Defensie laat onderzoeken, zijn badkamertegels losgekomen en scheuren in de wanden ontstaan.

Reageer op dit artikel