nieuws

Caterpillar beheert machines via GSM

bouwbreed Premium

VisionLink van Caterpillar geeft op elk moment van de dag bijzonderheden over machines. Gegevens over onder meer de technische staat waarin het materieel verkeert, het brandstofverbruik en de plek waar ze draaien worden via een GSM-verbinding opgehaald. Voorheen kon die informatie driemaal per dag via een satellietverbinding worden opgevraagd. VisionLink is de nieuwe interface voor […]

VisionLink van Caterpillar geeft op elk moment van de dag bijzonderheden over machines. Gegevens over onder meer de technische staat waarin het materieel verkeert, het brandstofverbruik en de plek waar ze draaien worden via een GSM-verbinding opgehaald. Voorheen kon die informatie driemaal per dag via een satellietverbinding worden opgevraagd. VisionLink is de nieuwe interface voor Product Link van Caterpillar. De functies zijn grotendeels gelijk aan die van voorganger Equipment Manager. In de nieuwe uitvoering zijn de functies volgens Caterpillar-importeur Pon Equipment makkelijker te gebruiken. Pon demonstreert zaterdag 19 maart de bijzonderheden van VisionLink.

Reageer op dit artikel