nieuws

Burgy Bouwbedrijf Beste Leerbedrijf van het land

bouwbreed

De bouwsector heeft in zijn midden de winnaar van de trofee Beste Leerbedrijf van Nederland. Burgy Bouwbedrijf uit Leiden kreeg de prijs gisteren uitgereikt. Het samenwerkingsverband van kenniscentra voor het beroepsonderwijs Colo organiseert dit jaarlijkse evenement in opdracht van het ministerie van Onderwijs. Burgy Bouwbedrijf werd gehuldigd als absolute topper van het gezelschap van in […]

De bouwsector heeft in zijn midden de winnaar van de trofee Beste Leerbedrijf van Nederland. Burgy Bouwbedrijf uit Leiden kreeg de prijs gisteren uitgereikt. Het samenwerkingsverband van kenniscentra voor het beroepsonderwijs Colo organiseert dit jaarlijkse evenement in opdracht van het ministerie van Onderwijs. Burgy Bouwbedrijf werd gehuldigd als absolute topper van het gezelschap van in totaal ruim 223.000 erkende leerbedrijven. “Burgy Bouw besteedt veel aandacht aan het opleiden van leerlingen en kiest daarbij niet altijd voor de gemakkelijkste weg”, reageert Fundeon-directeur Sander van Bodegraven. “Iedereen, ongeacht leeftijd en achtergrond, krijgt de kans om zich in het bedrijf te ontwikkelen tot een allroundvakman.”

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels