nieuws

Bouwvakker raakt zwaargewond

bouwbreed

Een 21-jarige bouwvakker is zondag zwaargewond geraakt bij een bedrijfsongeval in de Eemshaven. De man van Poolse afkomst werkte op 38 meter hoogte aan een energiecentrale van RWE. Hij viel naar beneden, maar bleef op een hoogte van 20 meter liggen. De man is met behulp van een hoogwerker naar beneden gehaald. Het slachtoffer is […]

Een 21-jarige bouwvakker is zondag zwaargewond geraakt bij een bedrijfsongeval in de Eemshaven. De man van Poolse afkomst werkte op 38 meter hoogte aan een energiecentrale van RWE. Hij viel naar beneden, maar bleef op een hoogte van 20 meter liggen. De man is met behulp van een hoogwerker naar beneden gehaald. Het slachtoffer is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.

De Arbeidsinspectie doet onderzoek naar het incident.

Reageer op dit artikel