nieuws

Blindklinknagelaar van Würth verwerkt elk metaal

bouwbreed

Würth brengt twee persluchtmachines op de markt voor het verwerken van blindklinknagels. Deze W50 Easy en W64 Easy verwerken blindklinknagels uit om het even welk materiaal, van respectievelijk 2,4 tot 5 millimeter en van 4 tot 6,4 millimeter. De machines werken onder een druk van 5 tot 7 bar. Het kleine model ontwikkelt een kracht […]

Würth brengt twee persluchtmachines op de markt voor het verwerken van blindklinknagels. Deze W50 Easy en W64 Easy verwerken blindklinknagels uit om het even welk materiaal, van respectievelijk 2,4 tot 5 millimeter en van 4 tot 6,4 millimeter. De machines werken onder een druk van 5 tot 7 bar. Het kleine model ontwikkelt een kracht van 7,3 kilonewton; de grootste komt tot 12,5 kilonewton. De W50 Easy verbruikt 1,5 liter lucht voor een slag en de W64 Easy 2 liter.

Reageer op dit artikel