nieuws

Beroepenwedstrijden op Skills Masters

bouwbreed

Werkgevers in de bouw geven volop acte de présence tijdens het beroepenevement Skills Masters, dat van 24 tot en met 26 maart wordt gehouden in het Rotterdamse congrescentrum Ahoy. Dat blijkt uit informatie van de organisatoren van het evenement.

Tijdens de driedaagse bijeenkomst worden onder meer beroepenwedstrijden gehouden. Daarnaast  zijn er demonstraties van uiteenlopende beroepen, in onder meer de bouw, de installatie- en de schilderssector.  Verder kunnen werkzoekenden op het niveau van middelbaar beroepsonderwijs een nieuwe stap in hun carrière maken.

“Op het evenement is een groot aantal branches en bedrijven vertegenwoordigd dat op zoek is naar enthousiaste vakmensen”, zo maken de organisatoren bekend. “Door middel van een uniek matchmaking-programma worden werkzoekenden tijdens het evenement actief en direct gekoppeld aan hun mogelijke nieuwe werkgever.”

Reageer op dit artikel