nieuws

Beilen krijgt ‘amusementsentree’

bouwbreed Premium

Projectontwikkelaar Fundament Real Estate uit Oosterhout wil de entree van de Drentse plaats Beilen aan de A28 een facelift geven. Op de plek moet een amusementspark van 20.000 vierkante meter komen. Centraal in het plan staat een al bestaande discotheek. Dit pand keert in een aangepaste opzet terug. Met de aanleg van het park is […]

Projectontwikkelaar Fundament Real Estate uit Oosterhout wil de entree van de Drentse plaats Beilen aan de A28 een facelift geven. Op de plek moet een amusementspark van 20.000 vierkante meter komen. Centraal in het plan staat een al bestaande discotheek. Dit pand keert in een aangepaste opzet terug. Met de aanleg van het park is een investering van circa 8,5 miljoen euro gemoeid. De projectontwikkelaar hoopt voor de zomer te kunnen starten met de verbouw en uitbreiding van de discotheek en de aanleg van het parkeerterrein. De bouw van de overige bedrijfsruimtes kan op z’n vroegst in het najaar beginnen.

Reageer op dit artikel