nieuws

Architectenbond steekt geld in onderzoeksfonds

bouwbreed Premium

-De BNA heeft een onderzoeksfonds opgericht. Dit is bedoeld voor de financiering van het onderzoeksprogramma van BNA Onderzoek. De architectenvereniging heeft deze tak gecreëerd om onafhankelijk architectuuronderzoek te stimuleren. Onafhankelijk betekent onder meer los van de overheid. De bond heeft met een bijdrage van 150.000 euro vast een bodem gelegd in het fonds. De bedoeling […]

-De BNA heeft een onderzoeksfonds opgericht. Dit is bedoeld voor de financiering van het onderzoeksprogramma van BNA Onderzoek.

De architectenvereniging heeft deze tak gecreëerd om onafhankelijk architectuuronderzoek te stimuleren. Onafhankelijk betekent onder meer los van de overheid. De bond heeft met een bijdrage van 150.000 euro vast een bodem gelegd in het fonds. De bedoeling is dat dit bedrag de komende decennia groeit tot minstens 1 miljoen euro. Dan zou de rente genoeg zijn om de projecten van BNA Onderzoek financieel rond te krijgen.

Reageer op dit artikel