nieuws

Aannemer legt beslag op woning van burgemeester

bouwbreed

Het Schiedamse aannemingsbedrijf Van den Tempel heeft beslag laten leggen op de woning van burgemeester Wilma Verver-Aartsen.

De familie weigert de rekening voor een verbouwing te betalen. De vordering van de aannemer bedraagt circa drie ton. Raadsman Frans van Oss zegt dat Verver de rekening niet wil voldoen omdat die hoger is dan de afgesproken aanneemsom. Bovendien wordt een schadevergoeding geëist omdat de verbouwing ondeskundig zou zijn uitgevoerd.

Deze bewering wordt volgens de advocaat bevestigd door rapporten van twee bouwkundige bureau’s. De namen van deze bureau’s wil Van Oss niet noemen. Ververs klachten hebben betrekking op ondermeer dakconstructies, tegelwerk en gasleidingen. “De rapporten bevatten bladzijden vol fouten,’’ aldus Van Oss.

Lees hier meer over de zaak rond de burgemeesterswoning!

Reageer op dit artikel