nieuws

Zuid-Holland wil in 2022 Floriade binnenhalen

bouwbreed

Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland scharen zich achter het initiatief van Boskoop om de Floriade 2022 binnen de provinciegrenzen te halen. Geld is beschikbaar gesteld om een bidbook samen te stellen. Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan een visiedocument waarin naast de provincie en Boskoop ook Waddinxveen, Rijnwoude, Alphen aan den Rijn, Zoetermeer, Gouda, Lansingerland […]

Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland scharen zich achter het initiatief van Boskoop om de Floriade 2022 binnen de provinciegrenzen te halen. Geld is beschikbaar gesteld om een bidbook samen te stellen.

Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan een visiedocument waarin naast de provincie en Boskoop ook Waddinxveen, Rijnwoude, Alphen aan den Rijn, Zoetermeer, Gouda, Lansingerland en Zuidplas meewerken. Met dat document moet de Nederlandse Tuinbouwraad worden overtuigd Zuid-Holland aan te wijzen als een van de kandidaten die een bidbook mogen indienen.

Zuid-Holland had ook al in 1992 de Floriade in Zoetermeer. Die eindigde destijds met een verlies van 8 miljoen gulden.

Reageer op dit artikel