nieuws

Viewer deelt constructie op in brokken

bouwbreed

Matrix uit Nijmegen heeft een IFC-viewer toegevoegd aan zijn software, voor bouwinformatiemodellen die voldoen aan de industry foundation classes (IFC), de internationale norm voor bouwinformatie. Een constructeur kan hiermee een model opdelen in overzichtelijke brokken. Hij maakt een selectie en hoeft niet meer het hele gebouwmodel uit handen te geven. Matrix levert software voor bouwconstructies […]

Matrix uit Nijmegen heeft een IFC-viewer toegevoegd aan zijn software, voor bouwinformatiemodellen die voldoen aan de industry foundation classes (IFC), de internationale norm voor bouwinformatie. Een constructeur kan hiermee een model opdelen in overzichtelijke brokken. Hij maakt een selectie en hoeft niet meer het hele gebouwmodel uit handen te geven. Matrix levert software voor bouwconstructies in beton, staal en hout.

Reageer op dit artikel