nieuws

Versterking brug bij Heteren

bouwbreed

Heijmans Span- en Verplaatsingstechnieken werkt aan de versterking van de Nederrijnbrug over de A50 bij Heteren. Onderdeel daarvan is het vervangen van versleten brugopleggingen. Medewerkers van Heijmans brengen nu ondersteuningsmortel aan tussen de nieuwe oplegging en het betonnen bruggedeelte. De werkzaamheden aan de brug maken deel uit van het contract Verbreding A50, de verbreding van […]

Heijmans Span- en Verplaatsingstechnieken werkt aan de versterking van de Nederrijnbrug over de A50 bij Heteren. Onderdeel daarvan is het vervangen van versleten brugopleggingen. Medewerkers van Heijmans brengen nu ondersteuningsmortel aan tussen de nieuwe oplegging en het betonnen bruggedeelte. De werkzaamheden aan de brug maken deel uit van het contract Verbreding A50, de verbreding van het 14 kilometer lange traject tussen de knooppunten Grijsoord en Valburg. Volgens planning is de wegverbreding in opdracht van Rijkswaterstaat dit jaar gereed. Foto: APA/Sjef Prins

Reageer op dit artikel