nieuws

Verkoop in topsegment Bloemendaal trekt aan

bouwbreed

Tegen de verdrukking in trekt in Bloemendaal de verkoop in het luxueuze Park Brederode aan. Na de magere jaren 2008 en 2009 verdubbelde de afzet van kavels tot zes. De verkoop van de villa’s steeg vorig jaar tot dertien. Zowel de kavels als de woningen kosten tussen de 1,2 en 4 miljoen euro. Het 17 […]

Tegen de verdrukking in trekt in Bloemendaal de verkoop in het luxueuze Park Brederode aan. Na de magere jaren 2008 en 2009 verdubbelde de afzet van kavels tot zes. De verkoop van de villa’s steeg vorig jaar tot dertien. Zowel de kavels als de woningen kosten tussen de 1,2 en 4 miljoen euro.

Het 17 hectare grote park wordt ontwikkeld door de Kuiper Groep samen met BAM-dochter AM. De uitvoering ligt in handen van Thunnissen uit Heemstede. “Al in 2008 zijn we op eigen risico begonnen met de bouw van de eerste fase van 63 woningen”, zegt directeur Jelle Kuiper van de Kuiper Groep. “Menigeen verklaarde ons voor gek. Maar wij geloven in dit project en worden daarin bevestigd door de kopers. We hebben de mazzel dat voor onze natuur, de goede plek in de Randstad en de woonmogelijkheden elders in het land geen alternatief voorhanden is.”

Eind vorig jaar is begonnen met het aanbieden van extra kavels. In villagebied Duinzicht klonk het startsein voor de tweede bouwfase. Plan is om komende zomer in de natuur verscholen appartementen in de verkoop te doen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels