nieuws

Verbouw verzorgingshuis miljoenenproject

bouwbreed

Verzorgingshuis Frittemahof in Sneek wordt de komende twee jaar voor 19 miljoen euro verbouwd. Van Wijnen uit Gorredijk realiseert op de bestaande locatie 54 appartementen en 68 nieuwe seniorenwoningen. De appartementen en zorgwoningen worden tegenover elkaar gesitueerd en met een atrium aan elkaar verbonden. Zo blijft het complex één geheel. Het nieuwe complex is een […]

Verzorgingshuis Frittemahof in Sneek wordt de komende twee jaar voor 19 miljoen euro verbouwd. Van Wijnen uit Gorredijk realiseert op de bestaande locatie 54 appartementen en 68 nieuwe seniorenwoningen. De appartementen en zorgwoningen worden tegenover elkaar gesitueerd en met een atrium aan elkaar verbonden. Zo blijft het complex één geheel.

Het nieuwe complex is een ontwerp van EGM architecten uit Rotterdam. Opdrachtgever is woningstichting De Wieren uit Sneek, die eigenaar van pand is. Eind 2013 moet het verzorgingshuis klaar zijn.

Reageer op dit artikel