nieuws

Van Dorp Installaties omarmt Vakcollege

bouwbreed

Van Dorp Installaties BV en het Vakcollege Techniek in Zoetermeer gaan nauw samenwerken bij het opleiden van leerlingen voor de praktijk. Het doel van de samenwerking is de jongeren die een technisch beroep ambiëren, zo goed mogelijk te begeleiden naar een baan. Leerlingen uit de eerste twee leerjaren komen naar Van Dorp om het bedrijf […]

Van Dorp Installaties BV en het Vakcollege Techniek in Zoetermeer gaan nauw samenwerken bij het opleiden van leerlingen voor de praktijk. Het doel van de samenwerking is de jongeren die een technisch beroep ambiëren, zo goed mogelijk te begeleiden naar een baan. Leerlingen uit de eerste twee leerjaren komen naar Van Dorp om het bedrijf te leren kennen, die uit het derde en vierde leerjaar kunnen er stage komen lopen en die uit het vijfde en zesde jaar krijgen een leerwerkovereenkomst aangeboden met baangarantie. Zij zullen in deze fase van de opleiding vier dagen per week in het bedrijf werken en één dag naar school gaan. De samenwerking is, onderstreept Van Dorp, interessant voor zowel het Vakcollege als voor het bedrijf.

Reageer op dit artikel