nieuws

Van blauw naar rood-geel

bouwbreed Premium

De blueprint woningen in de Zuidwijk-Huijgenhoek in Heerhugowaard kleuren weer rood en geel. De puien van de blueprint woningen waren zo lek als een mandje. Aannemersbedrijf De Verbouwshop uit Tilburg verwijdert eerst de blauwe gevel met uitzondering van de zijkanten en plaatst een nieuwe gevel terug. De onderste laag heeft 2.40 meter baksteen met daarboven […]

De blueprint woningen in de Zuidwijk-Huijgenhoek in Heerhugowaard kleuren weer rood en geel. De puien van de blueprint woningen waren zo lek als een mandje. Aannemersbedrijf De Verbouwshop uit Tilburg verwijdert eerst de blauwe gevel met uitzondering van de zijkanten en plaatst een nieuwe gevel terug. De onderste laag heeft 2.40 meter baksteen met daarboven een element uit stucwerk dat kleurt bij de steen eronder. Per dag wordt één woning gedaan. Foto: Martin Mooij

Reageer op dit artikel