nieuws

Transformeerbaartransportplateau

bouwbreed Premium

B-Trans heeft een transportplateau ontwikkeld dat eenvoudig getransformeerd kan worden in een duwkar, een platenkar of een werktafel. Het product heeft vier zwenkwielen, waarvan twee in een bepaalde richting vastgezet kunnen worden. De afmetingen van het ‘Henky’ transformeerbare transportplateau zijn 120 bij 70 centimeter. Ingeklapt is de hoogte slechts 25 centimeter. Het gewicht is 30 […]

B-Trans heeft een transportplateau ontwikkeld dat eenvoudig getransformeerd kan worden in een duwkar, een platenkar of een werktafel. Het product heeft vier zwenkwielen, waarvan twee in een bepaalde richting vastgezet kunnen worden. De afmetingen van het ‘Henky’ transformeerbare transportplateau zijn 120 bij 70 centimeter. Ingeklapt is de hoogte slechts 25 centimeter. Het gewicht is 30 kilogram, dankzij een lichtgewicht kunststof bodemplaat. De ‘Henky’ is gebaseerd op jarenlange ervaring met het vervoeren van bouwmaterialen, meldt John Versluis van B-Trans uit Sleeuwijk. De bodemplaat heeft een profiel tegen het afschuiven van de lading. Als werktafel heeft het product een verstelbare werkhoogte van 85 of 90 centimeter.

Reageer op dit artikel