nieuws

Systeem schermt werkplek af

bouwbreed

Curtain-Wall Europe uit Oosterhout levert een flexibel wandsysteem om tijdelijk ruimten mee af te schermen. Het bedrijf biedt er een klevende schoonloopmat bij en een zelfklevende ritssluiting. Het wandsysteem bestaat uit telescopische staanders waaraan een folie-afscherming wordt gehangen. De leverancier biedt verschillende uitvoeringen. De kleinste dekt deuropeningen af terwijl de grootste een compartiment met een […]

Curtain-Wall Europe uit Oosterhout levert een flexibel wandsysteem om tijdelijk ruimten mee af te schermen. Het bedrijf biedt er een klevende schoonloopmat bij en een zelfklevende ritssluiting. Het wandsysteem bestaat uit telescopische staanders waaraan een folie-afscherming wordt gehangen. De leverancier biedt verschillende uitvoeringen. De kleinste dekt deuropeningen af terwijl de grootste een compartiment met een omtrek tot 14,4 meter vormt. Op elke plek kan de folie van boven naar onder worden ingesneden. De opening wordt vervolgens weer afgesloten met de ritssluiting. De folie en de ritssluiting kunnen telkens opnieuw worden gebruikt. Voor de opening kan de schoonloopmat worden gelegd.

Reageer op dit artikel