nieuws

Partners akkoord met nieuwe cao woondiensten

bouwbreed

Branchevereniging Aedes en vakbonden CNV en De Unie hebben ingestemd met het akkoord voor de cao woondiensten. Hiermee is de nieuwe cao een feit. Eind januari al kwamen de cao-partners tot een princi-peakkoord. De cao heeft een looptijd van één jaar. De partners kwamen een salarisverhoging van 1,5 procent overeen. Daarnaast zijn afspraken gemaakt over […]

Branchevereniging Aedes en vakbonden CNV en De Unie hebben ingestemd met het akkoord voor de cao woondiensten. Hiermee is de nieuwe cao een feit. Eind januari al kwamen de cao-partners tot een princi-peakkoord. De cao heeft een looptijd van één jaar. De partners kwamen een salarisverhoging van 1,5 procent overeen. Daarnaast zijn afspraken gemaakt over scholing en werkgelegenheid en moeten corporaties per honderd werknemers minimaal één Wajonger aannemen.

Reageer op dit artikel