nieuws

Parkeergarage in hartje Nijmegen

bouwbreed

Sinds eind oktober werkt BAM Civiel Zuid-Oost aan de bouw van een parkeergarage onder de Schaeck Mathonsingel, tegenover het centraal station in Nijmegen. Begin dit jaar is begonnen met het betonwerk. De nieuwe garage krijgt 650 parkeerplaatsen en een fietsenstalling voor duizend fietsen en ligt onder de hele singel. De in- en uitrit komen aan […]

Sinds eind oktober werkt BAM Civiel Zuid-Oost aan de bouw van een parkeergarage onder de Schaeck Mathonsingel, tegenover het centraal station in Nijmegen. Begin dit jaar is begonnen met het betonwerk. De nieuwe garage krijgt 650 parkeerplaatsen en een fietsenstalling voor duizend fietsen en ligt onder de hele singel. De in- en uitrit komen aan de kant van het Keizer Karelplein. Eind dit jaar wordt gestart met de inrichting van de singel zelf, met meer wandelgebieden en een fontein. Medio 2012 wordt de parkeergarage in gebruik genomen. Foto: APA/Sjef Prins

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels