nieuws

Ontwerpwedstrijd voor energiearme wijk Limburg

bouwbreed Premium

De Limburgse gedeputeerde Noël Lebens heeft in Beek het startsein gegeven voor een ontwerpwedstrijd voor de eerste duurzame wijk in Limburg. Daarin wordt architecten en ontwikkelaars gevraagd betaalbare, duurzame en energiearme woningen te ontwerpen van herbruikbare materialen. De bedoeling is om met aannemers, constructiebedrijven, installateurs en toeleveranciers te zoeken naar innovatieve bouwmethoden en betaalbare oplossingen. […]

De Limburgse gedeputeerde Noël Lebens heeft in Beek het startsein gegeven voor een ontwerpwedstrijd voor de eerste duurzame wijk in Limburg. Daarin wordt architecten en ontwikkelaars gevraagd betaalbare, duurzame en energiearme woningen te ontwerpen van herbruikbare materialen.

De bedoeling is om met aannemers, constructiebedrijven, installateurs en toeleveranciers te zoeken naar innovatieve bouwmethoden en betaalbare oplossingen. Inzendingen zijn een week lang te zien in het gemeentehuis, het publiek mag schriftelijk stemmen. Die stem telt mee in de beslissing van een jury.

Reageer op dit artikel