nieuws

Onderaannemers en leveranciers zagen val Midreth niet aankomen

bouwbreed

Hoe is het mogelijk dat Midreth drie maanden na een kapitaalinjectie in surseance verkeert? Dat vragen gedupeerde ondernemers zich af nadat zij afgelopen vrijdag compleet werden verrast door de plotselinge surseanceaanvraag van het bedrijf uit Mijdrecht.

Na het reddingsplan in oktober zag alles er weer ogenschijnlijk normaal uit. Vergeten waren de maanden ervoor dat Midreth met betalingsproblemen kampte. Alle openstaande rekeningen werden betaald.

Opdrachtgevers van de geplaagde bouwer beraden zich momenteel op hun positie. Stilgevallen projecten willen ze snel mogelijk vlottrekken. Dat geldt voor het Stedelijk Museum, maar ook voor de Ziggo Dome, de concerthal die in Amsterdam-Zuidoost verrijst.

Reageer op dit artikel