nieuws

Omzet Eiffage vrijwel stabiel dankzij goede resultaten divisie concessies

bouwbreed

Het Franse bouw- en concessiebedrijf Eiffage, de derde bouwer van het land, heeft de omzet vorig jaar met 0,7 procent zien toenemen naar 13,33 miljard euro. Dat is vooral te danken aan betere resultaten bij de divisie concessies die onder meer autowegen en het Viaduct van Millau beheert. In de bouw- en openbarewerkendivisie bleef de […]

Het Franse bouw- en concessiebedrijf Eiffage, de derde bouwer van het land, heeft de omzet vorig jaar met 0,7 procent zien toenemen naar 13,33 miljard euro. Dat is vooral te danken aan betere resultaten bij de divisie concessies die onder meer autowegen en het Viaduct van Millau beheert. In de bouw- en openbarewerkendivisie bleef de omzet stabiel op 11,3 miljard, hoewel de verkopen op vergelijkbare basis in Frankrijk met 1,3 procent en in de rest van Europa met bijna 7 procent terug liepen. Het orderboek stond eind vorig jaar op 10,7 miljard euro, dat is 8,7 procent hoger dan een jaar eerder.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels