nieuws

OBR gunt eerste tender leegstandbeheer

bouwbreed Premium

Ontwikkelingsbedrijf Rotterdam (OBR) heeft de eerste tender leegstandbeheer in de Nederlandse geschiedenis gegund. Een van de winnaars is Camelot Europe, een bedrijf met een omzet van ruim 15 miljoen euro dat op dit gebied in diverse Europese landen actief is. Veertien leegstandbeheerders schreven zich in. “In Engeland deden we de afgelopen jaren al ervaring op […]

Ontwikkelingsbedrijf Rotterdam (OBR) heeft de eerste tender leegstandbeheer in de Nederlandse geschiedenis gegund. Een van de winnaars is Camelot Europe, een bedrijf met een omzet van ruim 15 miljoen euro dat op dit gebied in diverse Europese landen actief is. Veertien leegstandbeheerders schreven zich in. “In Engeland deden we de afgelopen jaren al ervaring op met tenders. Die kennis kwam nu goed van pas”, vertelt bestuurder Remco van Olst van Camelot.

Reageer op dit artikel