nieuws

Nieuwbouw Stedelijk Museum dit jaar niet open

bouwbreed Premium

De nieuwbouw van het Stedelijk Museum gaat dit jaar in elk geval nog niet open. Dat heeft directeur Ann Goldstein gezegd in een brief aan de vaste relaties van het museum. Het is nog niet duidelijk wanneer het nieuwe deel van het museum wordt geopend. De nieuwbouw ligt sinds het faillissement van bouwbedrijf Midreth stil. […]

De nieuwbouw van het Stedelijk Museum gaat dit jaar in elk geval nog niet open. Dat heeft directeur Ann Goldstein gezegd in een brief aan de vaste relaties van het museum. Het is nog niet duidelijk wanneer het nieuwe deel van het museum wordt geopend. De nieuwbouw ligt sinds het faillissement van bouwbedrijf Midreth stil. Opdrachtgever gemeente Amsterdam heeft nog niet besloten wie het project gaat afronden. Daar komt bij dat er problemen zijn met de nieuwe voorgevel van het gebouw.

Reageer op dit artikel