nieuws

MBS Holding neemt Niemans Beton over

bouwbreed Premium

MBS uit Soest heeft heipalenfabrikant Niemans Beton overgenomen. Een overnamebedrag is niet bekendgemaakt. MBS wil met deze overname haar centrale marktpositie uitbouwen en verstevigen en een concurrerende speler in prefab beton blijven. “We kunnen het grote bedrijventerrein van Niemans goed gebruiken”, zegt Eric van Schaik, eigenaar van MBS. “Sinds kort produceren wij Bubble-Deckvloeren en daar […]

MBS uit Soest heeft heipalenfabrikant Niemans Beton overgenomen. Een overnamebedrag is niet bekendgemaakt. MBS wil met deze overname haar centrale marktpositie uitbouwen en verstevigen en een concurrerende speler in prefab beton blijven. “We kunnen het grote bedrijventerrein van Niemans goed gebruiken”, zegt Eric van Schaik, eigenaar van MBS. “Sinds kort produceren wij Bubble-Deckvloeren en daar is ruimte voor nodig.”

Niemans Beton is een producent van voorgespannen heipalen uit Vianen. Het bedrijf heeft 30 tot 35 werknemers. De overname heeft volgens Van Schaik geen negatieve gevolgen voor het personeel. Over de omzet van het bedrijf wil Van Schaik geen uitspraken doen. “De fabriek verzorgt zo’n vijftien procent van de totale Nederlandse productie van heipalen.”

Na de overname van Niemans heeft MBS circa 100 personeelsleden.

Reageer op dit artikel