nieuws

Jager Midwolde over naar Dusseldorp Groep

bouwbreed

Na in 2008 al een minderheidsbelang van 49 procent te hebben verworven in Jager Midwolde, is de Dusseldorp Groep nu volledig eigenaar geworden. De Achterhoekse onderneming wil met de aanwinst een sterke positie verwerven in het noorden van het land. De Dusseldorp Groep is vooral actief in Gelderland, Overijssel en Flevoland. Vanwege de naamsbekendheid blijft […]

Na in 2008 al een minderheidsbelang van 49 procent te hebben verworven in Jager Midwolde, is de Dusseldorp Groep nu volledig eigenaar geworden. De Achterhoekse onderneming wil met de aanwinst een sterke positie verwerven in het noorden van het land. De Dusseldorp Groep is vooral actief in Gelderland, Overijssel en Flevoland. Vanwege de naamsbekendheid blijft het noordelijke bastion werken onder de naam Jager Midwolde. Dit bedrijf met 140 medewerkers is sinds 2003 een dochter van het Friese Omrin. Dat wil zich concentreren op zijn kerntaken: inzameling en verwerking van afval en beheer van de openbare ruimte. De Dusseldorp Groep verricht activiteiten in de gww, zandwinning, sloop en recycling. De activiteiten van Jager Midwolde liggen in hetzelfde marktsegement.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels