nieuws

Heddes Bouwgroep uit Hoorn failliet

bouwbreed

Heddes Bouwgroep is failliet. Met de aanvraag van het faillissement wil directeur Kees van Iwaarden snel duidelijkheid geven aan het personeel, de relaties, leveranciers en onderaannemers. Maandag werd al duidelijk dat het bouwbedrijf uit Hoorn aan de rand van de afgrond verkeerde. “Nog meer onzekerheid is onwenselijk en waar mogelijk wil ik dit proberen te […]

Heddes Bouwgroep is failliet. Met de aanvraag van het faillissement wil directeur Kees van Iwaarden snel duidelijkheid geven aan het personeel, de relaties, leveranciers en onderaannemers. Maandag werd al duidelijk dat het bouwbedrijf uit Hoorn aan de rand van de afgrond verkeerde. “Nog meer onzekerheid is onwenselijk en waar mogelijk wil ik dit proberen te voorkomen”, aldus Van Iwaarden. De bouwdirecteur hoopt op een snelle doorstart in afgeslankte vorm.

> pagina 6: Heddes wilde 5 miljoen euro van Hoorn

Reageer op dit artikel