nieuws

Grafisch bewerkt patroon krijgt speciale plek

bouwbreed Premium

Grafisch bewerkt beton van Graphic Concrete Benelux uit Zaandam krijgt een speciale plek in het Materia Inspiration Center, dat binnenkort zijn deuren opent in Amsterdam. Het product heeft namelijk de publieksprijs gewonnen als beste materiaal op Material Xperience tijdens de BouwBeurs in Utrecht. De jury selecteerde de vijf genomineerden uit meer dan negentig deelnemers aan […]

Grafisch bewerkt beton van Graphic Concrete Benelux uit Zaandam krijgt een speciale plek in het Materia Inspiration Center, dat binnenkort zijn deuren opent in Amsterdam. Het product heeft namelijk de publieksprijs gewonnen als beste materiaal op Material Xperience tijdens de BouwBeurs in Utrecht. De jury selecteerde de vijf genomineerden uit meer dan negentig deelnemers aan Material Xperience. Vervolgens gaf het publiek de meeste stemmen (34 procent) aan Graphic Concrete. De grafische patronen in het oppervlak van het beton ontstaan door een membraan met vertrager in de mal. Op de plaats van de vertrager wordt na het ontkisten een laagje van het beton verwijderd.

Reageer op dit artikel