nieuws

Fusiebespreking tussen VNOI en NSI van start

bouwbreed

De internationale vastgoedbelegger VastNed Offices/Industrial (VNOI) gaat met Nieuwe Steen Investment (NSI) onderhandelen over een mogelijke fusie. NSI heeft zijn zinnen gezet op VNOI, maar de laatste was niet direct enthousiast over het fusieplan. VNOI wilde eerst een nadere verkenning van de waarde en het perspectief van beide bedrijven. De afgelopen tijd hebben de twee […]

De internationale vastgoedbelegger VastNed Offices/Industrial (VNOI) gaat met Nieuwe Steen Investment (NSI) onderhandelen over een mogelijke fusie.

NSI heeft zijn zinnen gezet op VNOI, maar de laatste was niet direct enthousiast over het fusieplan. VNOI wilde eerst een nadere verkenning van de waarde en het perspectief van beide bedrijven. De afgelopen tijd hebben de twee partijen elkaars boeken bestudeerd en besproken. Op basis hiervan beginnen nu de onderhandelingen. Of die ook echt tot een fusie leiden, hangt volgens VNOI mede af van het perspectief dat dit zal bieden voor zijn aandeelhouders.

Reageer op dit artikel