nieuws

Explosievenonderzoek stationsgebied Utrecht

bouwbreed

In het stationsgebied in Utrecht is begonnen met de zoektocht naar bommen uit de Tweede Wereldoorlog. Volgens de gemeente bestaat de kans dat niet ontplofte vliegtuigbommen in de bodem zijn achtergebleven. Het gaat om plekken waar de bodem de komende jaren door bouwwerkzaamheden verstoord wordt: een deel van de Catharijnesingel, de nieuwe tunnel naar de […]

In het stationsgebied in Utrecht is begonnen met de zoektocht naar bommen uit de Tweede Wereldoorlog. Volgens de gemeente bestaat de kans dat niet ontplofte vliegtuigbommen in de bodem zijn achtergebleven. Het gaat om plekken waar de bodem de komende jaren door bouwwerkzaamheden verstoord wordt: een deel van de Catharijnesingel, de nieuwe tunnel naar de parkeergarage, het Stationsplein-Oost en de Nieuwe Stationsstraat.

Reageer op dit artikel