nieuws

Eenzame vlinderaar

bouwbreed

Een secuur klusje, het vlinderen van de keldervloer van het nieuwe Muziekpaleis in Utrecht. “Dit is echt belangrijk werk. Doen we dat niet, dan krijgen we een vloer met een sinaasappelhuidje”, zegt Cees van der Hoorn van Heijmans. Van der Hoorn is hoofduitvoerder van het bouwproject in het centrum van Utrecht. Omwonenden van Vredenburg waren […]

Een secuur klusje, het vlinderen van de keldervloer van het nieuwe Muziekpaleis in Utrecht. “Dit is echt belangrijk werk. Doen we dat niet, dan krijgen we een vloer met een sinaasappelhuidje”, zegt Cees van der Hoorn van Heijmans. Van der Hoorn is hoofduitvoerder van het bouwproject in het centrum van Utrecht. Omwonenden van Vredenburg waren gewaarschuwd voor enige overlast, omdat Heijmans aanvankelijk dacht dat er in de nacht van donderdag op vrijdag doorgewerkt zou moeten worden. Maar de klus was sneller klaar dan voorzien: de vlinderaars waren donderdagavond laat, vlak voor middernacht dus, al klaar. Eerder die dag werd 300 kubieke meter beton gestort. Foto: Ton Borsboom

Reageer op dit artikel