nieuws

Doorvoer rookgasafvoer zonder kieren

bouwbreed Premium

Het is mogelijk een rookgasafvoer verticaal door een dak of vloer te voeren zonder kieren en toch zonder brandgevaar. Daarvoor levert Ontop uit Middelburg het Metaloterm Iso-Block. Het kan uit meerdere onderdelen worden samengesteld voor vijf verschillende situaties, zoals door schuine en platte daken en door vloeren die brandcompartimenten scheiden. Volgens een toelichting blijft de […]

Het is mogelijk een rookgasafvoer verticaal door een dak of vloer te voeren zonder kieren en toch zonder brandgevaar. Daarvoor levert Ontop uit Middelburg het Metaloterm Iso-Block. Het kan uit meerdere onderdelen worden samengesteld voor vijf verschillende situaties, zoals door schuine en platte daken en door vloeren die brandcompartimenten scheiden. Volgens een toelichting blijft de dampremming behouden en zijn problemen met condensatie dus uitgesloten. Ontop uit Middelburg ontwerpt en levert Metaloterm prefab rookgasafvoersystemen. De Iso-Block doorvoeren zijn een aanvulling op het assortiment. De combinatie van Metaloterm-afvoeren en Iso-Block doorvoeren is getest en goedgekeurd door laboratoria in Finland en Denemarken.

Reageer op dit artikel