nieuws

Bouwbedrijf Koppen uit Weert failliet verklaard

bouwbreed

Bouwbedrijf Koppen Bouw uit Weert is failliet verklaard. De zeventien medewerkers van het bedrijf kregen dit deze week te horen, meldt FNV Bouw. Het bedrijf heeft een schuldenlast van in totaal twee miljoen euro, een schuld van 980.000 euro en een vordering van de bank. Welk gevolg het faillissement voor de werknemers heeft is nog […]

Bouwbedrijf Koppen Bouw uit Weert is failliet verklaard. De zeventien medewerkers van het bedrijf kregen dit deze week te horen, meldt FNV Bouw.

Het bedrijf heeft een schuldenlast van in totaal twee miljoen euro, een schuld van 980.000 euro en een vordering van de bank.

Welk gevolg het faillissement voor de werknemers heeft is nog niet bekend. “Ze krijgen nu per week betaald”, aldus de vakbond. “Vier van hen zijn al bij het kantoor van FNV Bouw in Tegelen komen praten met een vakbondsconsulent. Daar wordt uit alle macht gewerkt om de werknemers op alle mogelijke manieren bij te staan.”

Reageer op dit artikel