nieuws

BAM Utiliteitsbouw bouwt innovatiecentrum Danone

bouwbreed

BAM Utiliteitsbouw regio Utrecht bouwt een nieuw onderzoekscentrum voor de Baby and Medical Division van voedselproducent Danone. De aanneemsom is niet bekend gemaakt. Het innovatiecentrum komt op De Uithof. Danone gaat in het complex de onderzoeksactiviteiten die nu verspreid zijn over Nederland, Duitsland en Groot-Brittannië concentreren. Het centrum omvat kantoren, een proeffabriek, conferentiecentrum, een café, […]

BAM Utiliteitsbouw regio Utrecht bouwt een nieuw onderzoekscentrum voor de Baby and Medical Division van voedselproducent Danone. De aanneemsom is niet bekend gemaakt. Het innovatiecentrum komt op De Uithof.

Danone gaat in het complex de onderzoeksactiviteiten die nu verspreid zijn over Nederland, Duitsland en Groot-Brittannië concentreren. Het centrum omvat kantoren, een proeffabriek, conferentiecentrum, een café, restaurant en laboratoriumruimte van circa 20.000 vierkante meter. Ook komt er een ondergrondse parkeergelegenheid voor 175 auto’s.

Het projectteam streeft naar een BREEAM Excellent normering. Ontwerp en engineering zijn in handen van architectenbureau Cepezed in Delft. De bowu begint naar verwachting in augustus. Het project, een ontwikkeling van Danone en OVG Projectontwikkeling, wordt in 2013 opgeleverd.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels