nieuws

Adomi heeft nieuwe Interface

bouwbreed

Adomi, de software voor bouwinformatiemodellen van Arkey Systems, heeft een nieuwe interface. Het scherm biedt grote en duidelijke knoppen voor de keuze uit bouwdelen en handelingen. Arkey Systems is de maker van het CAD-systeem Arkey. Maar Adomi is een volledig nieuw opgezet programma. Volgens de leverancier is het erg snel en werkt het met een […]

Adomi, de software voor bouwinformatiemodellen van Arkey Systems, heeft een nieuwe interface. Het scherm biedt grote en duidelijke knoppen voor de keuze uit bouwdelen en handelingen. Arkey Systems is de maker van het CAD-systeem Arkey. Maar Adomi is een volledig nieuw opgezet programma. Volgens de leverancier is het erg snel en werkt het met een model-server die ook inzetbaar is voor grote projecten en meerdere gebruikers tegelijkertijd.

Hal 5, C024

Reageer op dit artikel