nieuws

Achmea besteedt beheer installaties uit aan Cofely

bouwbreed Premium

Verzekeraar Achmea heeft voor zijn gebouwinstallaties met Cofely een contract afgesloten met een waarde van 10 miljoen euro en een looptijd van zes jaar. Het gaat om beheer en onderhoud maar in het contract staan ook doelen voor een gezond(er) binnenklimaat, vermindering van de energiekosten en standaardisering van huisvestingsprocessen. De kantoren waarvoor de overeenkomst geldt, […]

Verzekeraar Achmea heeft voor zijn gebouwinstallaties met Cofely een contract afgesloten met een waarde van 10 miljoen euro en een looptijd van zes jaar. Het gaat om beheer en onderhoud maar in het contract staan ook doelen voor een gezond(er) binnenklimaat, vermindering van de energiekosten en standaardisering van huisvestingsprocessen. De kantoren waarvoor de overeenkomst geldt, beslaan bij elkaar 126.000 vierkante meter. Het zijn negen gebouwen, verdeeld over drie locaties, in Tilburg, Leeuwarden en Den Bosch.

Reageer op dit artikel