nieuws

Verharding tijdelijk terrein met kunststof vloerplaten

bouwbreed

Trafficfloor is een systeem uit kunststof vloerplaten om onder meer tijdelijke parkeer- en opslagterreinen en fietspaden mee te maken. Leverancier Nedabo uit Harderwijk biedt ze in verschillende maten aan. De elementen bestaan uit losse delen die met bouten aan elkaar vastzitten. De gemonteerde elementen kunnen met een vacuümklem worden gelegd. De platen zijn gemaakt uit […]

Trafficfloor is een systeem uit kunststof vloerplaten om onder meer tijdelijke parkeer- en opslagterreinen en fietspaden mee te maken. Leverancier Nedabo uit Harderwijk biedt ze in verschillende maten aan. De elementen bestaan uit losse delen die met bouten aan elkaar vastzitten. De gemonteerde elementen kunnen met een vacuümklem worden gelegd. De platen zijn gemaakt uit HDPE. De onderkant bestaat uit een holle ruimte in de vorm van een rasterpatroon. Deze constructie verankert de vloerplaat in de ondergrond.

Reageer op dit artikel