nieuws

Toekomst zwembad Melick onzeker door vloerproblemen

bouwbreed

De toekomst van het Apollobad in Melick is onzeker. Enkele weken geleden heeft de gemeente Roerdalen het zwembad voor onbepaalde tijd gesloten.

SDLqDe perrons rond het bad zijn uitgevoerd met kanaalplaten. Aan de onderzijde daarvan zijn stukken beton losgekomen. Hier en daar is de roestende wapening te zien”, aldus het Hoofd Zwemzaken van het Apollobad. “Volgens constructeurs bestaat er een risico voor de bezoekers. Daarom is het zwembad gesloten. We huren ergens anders water in voor de zwemlessen. Burgemeester en Wethouders beraden zich op de situatie.” Volgens het Limburgs Dagblad bestaat het Apollobad 41 jaar en is de vloer rond het bad in 2004 nog gerepareerd. “We zoeken naar een oplossing voor het probleem. Hoe lang het gaat duren is niet duidelijk”, aldus wethouder Herman Nijskens.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels