nieuws

Stalen elementen lijken op dakpannen

bouwbreed

Icopal uit Groningen introduceert de dakpanelementen van Decra op de Nederlandse markt. Het zijn elementen met het uiterlijk van traditionele dakpannen, maar ze hebben een verzinkte stalen kern. Een dakbedekking met Decra elementen is zevenmaal lichter dan een dakbedekking van gewone keramische pannen. Daarom zijn ze makkelijk te hanteren en snel te plaatsen. Bovendien kan […]

Icopal uit Groningen introduceert de dakpanelementen van Decra op de Nederlandse markt. Het zijn elementen met het uiterlijk van traditionele dakpannen, maar ze hebben een verzinkte stalen kern. Een dakbedekking met Decra elementen is zevenmaal lichter dan een dakbedekking van gewone keramische pannen. Daarom zijn ze makkelijk te hanteren en snel te plaatsen. Bovendien kan worden volstaan met een lichte kapconstructie. De elementen zijn verkrijgbaar met een laag steengranulaat of in een gladde uitvoering in meerdere kleuren.

Icopal is een internationale organisatie met het hoofdkantoor in Denemarken.

Reageer op dit artikel